Välj att friskvårda dig själv, så slipper du sjukvårdas av någon annan!

Det är så mycket vi kan påverka själva, varför göra det svårt när vi kan göra det lätt! Det finns en fantastisk styrka inom var och en och vi vill hjälpa till att ta fram den antingen det gäller fysisk eller mental styrka. Alla ska kunna må sitt bästa jag.

Linda

Jag driver Hälsoverkstan sedan juni 2020, då jag tog över efter att Siv och Camilla hade drivit studion sedan starten 2006. Tidigare var jag anställd på Hälsoverkstan och på Aktiv Kvinna i Malmö under många år. Jag är utbildad personlig instruktör och kost- och livsstilscoach och har intresserat mig för och arbetat med hälsofrågor under lång tid. Särskilt kvinnors hälsa och en helhetssyn på den har intresserat mig mycket och intresset sträcker sig utöver träning och kost till det mentala och tankens kraft samt till vår miljö och vad vi kan göra för att förbättra den på det personliga planet.

På Hälsoverkstan har vi kvinnors träning och hälsa i fokus. Vi jobbar för att du ska känna dig sedd av oss och få den hjälp och det stöd du behöver för att komma framåt i utvecklingen. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig trygg och bekväm med träningen, kan fråga oss i personalen om hjälp och råd och vi försöker se till så att du som är ny medlem gör dina övningar på ett korrekt och bra sätt. Din träning kan du effektivt genomföra på endast 40 minuter om du vill och du får ändå en fullgod träning för hela kroppen, vilket kan göra att du som är mitt i livet med många åtaganden oftast hinner med din träning på ett bra sätt. Våra maskiner, som är framtagna med utgång från kvinnors kroppar och träningsbehov, är hydrauliska, lätta att lära sig att använda och anpassar sig efter din träningsstil. De behöver inte ställas in och är effektiva men skonsamma att använda vilket gör att kvinnor i alla åldrar kan genomföra sin träning hos oss på ett säkert och bra sätt. Även bra för dig och din dotter som kan träna tillsammans i ett sammanhang som är tillåtande och där vi arbetar för att skapa en positiv syn på hälsan och kvinnokroppen.

Varmt välkommen till Hälsoverkstan!