Introduktion

Hos oss på Hälsoverkstan är det viktigt med en helhetssyn på välmående, därför erbjuder vi flera olika behandlingar som vi skräddarsyr just för dig. Vi vill att ditt välmående skall utgå från dina behov och förutsättningar.

Kontakta oss på Hälsoverkstan så kan vi sätta oss ner och se till att behandlingarna blir rätt för just dig. Utbudet av behandlingar och professioner kan komma att variera beroende på vilka samarbetspartner vi har.

Massage

Har du öm nacke och spända axlar? Ryggont, musarm, spänningshuvudvärk eller andra muskulära problem? Då är det hög tid för en behandling!

En terapeutisk massagebehandling leder bland annat till ökad blodcirkulation och kan hjälpa dig till smärtlindring, stärkt immunförsvar och ökad kroppskännedom. Det har också visat positiv effekt vid psykisk stress och sorg. Vi erbjuder svensk klassisk massage, medicinsk massage, ansiktsmassage, koppning med mera. Ta kontakt med receptionen för att boka tid och för mer information.

Ansiktsbehandling

Hudvårdsterapeut Necmiye finns i studion för dig som vill färga och plocka bryn, färga fransar eller göra en ansiktsbehandling med en härligt efterföljande ansiktsmassage. Necmiye gör även trådplockning och vaxning, ansikte och kropp. Hör av dig till henne för mer information på 076-5645554.

LED-ljusbehandling

Vi är återförsäljare av Photizo LED-ljusapparatur. Ljus i det infraröda spektret har visat sig ha en mycket god effekt på våra celler och ger stöd till den självläkande processen. Svårläkta sår, dålig cirkulation, rynkor, insektsbett, smärta, muskelvärk, ledvärk, huvudvärk och träningsvärk är områden metoden kan hjälpa till på. Boka in dig på tio behandlingstillfällen för 1000 kronor. Vill du köpa en apparat så får du två guidade behandlingstillfällen kostnadsfritt. Behöver du enbart enstaka tillfällen så kostar det 120 kronor per tillfälle.

Spikmatta

Vi är återförsäljare av Svenska spikmatten. Du kan även boka in behandling hos oss för en djup akupressur/avslappnande stund i vårt behandlingsrum. 20 minuter för 100 kronor.

Vi erbjuder även: Träning →, Coaching →, Produkter → & Kost →