Introduktion

Hos oss på Hälsoverkstan är det viktigt med en helhetssyn på välmående, därför erbjuder vi flera olika behandlingar som vi skräddarsyr just för dig. Vi vill att ditt välmående skall utgå från dina behov och förutsättningar.

Kontakta oss på Hälsoverkstan så kan vi sätta oss ner och se till att behandlingarna blir rätt för just dig. Utbudet av behandlingar och professioner kan komma att variera beroende på vilka samarbetspartner vi har.

Massage

Har du öm nacke och spända axlar? Ryggont, musarm, spänningshuvudvärk eller andra muskulära problem? Då är det hög tid för en behandling!

En terapeutisk massagebehandling leder bland annat till ökad blodcirkulation och kan hjälpa dig till smärtlindring, stärkt immunförsvar, och ökad kroppskännedom. Det har också visat positiv effekt vid psykisk stress.

Kontakta oss för att boka din tid.

Hypnos-Hypnoterapi

Vill du gå ner i vikt, sluta röka eller arbeta med ditt självförtroende? Lider du av fobi, ångest eller stress? Vill du genomföra förändringar men upplever att du inte har kraften att klara det?

Hypnos kan ge dig kraften och förmågan att uppnå det du vill – mycket snabbare än vad du tror!

Martin Olin är certifierad Hypnotisör och Hypnoterapeut enligt SAHH och NGH och erbjuder både privata sessioner i studion och kurser i självhypnos.

För mer information, om aktuell kurs eller för att boka in en privatsession, kontakta oss för vidare befordran och kontakt med Martin.

Vi erbjuder även: Träning →, Coaching →, Produkter → & Kost →