Introduktion

I dagens samhälle med alla dieter och kostråd så är det lätt att skapa sig dåligt samvete när vi inte väljer ”rätt”.

Genom att ta steget att välja HÄLSOVERKSTANS Kost- och livsstilsprogram kommer du att hitta din väg till din nya livsstil.

Vi vet att det är svårt att bryta vanor därför har vi lagt upp ett program som är enkelt att följa och som alla kan ta del av och du behöver inte göra avvikelser från familjens mattider mm. Med vanliga råvaror, bättre kunskap och motivation kan du äta vanlig mat och även införa bättre vanor utan krångel till din familj.

Vårt Kostprogram

Du äter vanlig mat och rivstartar för att få igång fettförbränningen ordentligt.

För att få en rivstart, om du behöver bryta dina dåliga vanor, går det att välja till våra kosttillskott – då byter du ut två mål per dag till goda shaker och soppor varje dag de första veckorna. Prata med oss för att få mer information.

Programmet går över 8 veckor och vi träffas varje vecka för vägning och diskussioner, där du kan ta upp frågor som du har kring din kost/viktminskning.

Vi börjar med att ta fram BMI, fettprocent, muskelmassa och midja- buk- och höftmått, och sen följer vi upp det med jämna mellanrum så du kan följa dina framsteg ordentligt.

Självklart kan du även gå vår kostkurs med livsstilsförändring om du vill gå upp i vikt eller helt enkelt lära dig, eller ge dina barn, en bra grund med god och nyttig mat, eller…. kanske vill du förebygga och minska risken att få någon av våra välfärdssjukdomar.

Boka in din informationsträff nu!

Vi erbjuder även: Träning →, Behandling →, Coaching → & Produkter →