Introduktion

Alla dagar i veckan kan du med hjälp av en tagg komma in och träna när du vill på egen hand, från klockan 05.00-21.30. Vi på Hälsoverkstan vill att din träning och ditt välmående blir så positivt och smidigt som möjligt. Vår personliga service ska hjälpa dig att göra ditt rätta val och vi som arbetar i studion har ett gemensamt mål att du tillsammans med oss säkerställer dina resultat. För dig som vill fokusera på träning så finns det två olika alternativ av medlemskap. Vet du däremot inte riktigt vad just du behöver så individanpassar vi självklart ditt hälsoarbete efter dina behov och förutsättningar.

Vill du träna tillsammans med din dotter eller barnbarn, som ännu inte har fyllt 18 år, så har vi utöver dessa medlemskap även Mor/Dotter-medlemskap. Då väljer du ett av våra befintliga medlemskap och lägger till hennes för 289 kronor i månaden. Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt konsultationssamtal så skräddarsyr vi din plan.

Flexa

Full flexibilitet

Ingen bindningstid, 589kr/mån

549kr/mån student/senior

Maxa

Bästa pris

12 månaders bindningstid, 489kr/mån

449kr/mån student/senior
Inskrivningsavgift 595 kronor. Förnyelseavgift för tidigare medlem 295 kronor.

Vad ingår?

I ditt träningsmedlemskap ingår en grundlig hälsoutvärdering där vi bland annat mäter ditt BMI, muskelmassa, kroppsfett, det viscerala fettet och vilometabolism. Vi gör även ett konditionstest och har ett personligt samtal för att få en överblick över din bakgrund inom träning och eventuella svårigheter eller skador så att vi kan hjälpa dig på din nivå. Vi pratar mål och tillsammans lägger vi upp en plan kring hur du kan jobba för att nå dit. Uppföljning erbjuds var tredje månad så att vi hela tiden kan följa din utveckling.