Introduktion

Vad stressar dig? Vill du ha hjälp att hitta, bli och må ditt bästa jag? Har du kanske fastnat i gamla (tanke?)mönster som håller dig tillbaka i din personliga utveckling? Känner du att du sitter fast i livets ekorrhjul?

Självutveckling och stresshantering

Är svaret ”Ja” på någon av frågorna, eller kanske på flera? Då kan det vara dags att ta hjälp av vår pedagog för självutveckling och stressantering som du kan använda som bollplank, som utmanar dig och som stöttar och peppar dig i din utveckling. Vilka aspekter du behöver coachas i bestämmer du! Coaching ger dig det du behöver för att förändra din livskvalitet till det bättre och få balans i din tillvaro. Med coaching som metod ska du kunna ta ansvar för ditt liv, sätta personliga mål och se möjligheter i livet.

Beena

Att bli coachad är en upplevelse! Det kan hända otroligt mycket på kort tid, nya mål, utmaningar och vägar att upptäcka. Jag heter Beena Mazetti, är 70-talist med etniska rötter i Indien och kulturella rötter i skånsk landsbygd och bosatt i Malmö sedan många år. Jag har arbetat flera år med familjearbete inom socialtjänsten, både i Malmö och Köpenhamn. Jag har mött många människor, alla med sina individuella frågeställningar, men vad jag också sett som många haft gemensamt är en enorm stress över tillvarons krav och förväntningar.

Mitt arbetssätt bygger på samtal men  andra metoder jag jobbar med är mindfulness- och avslappningsövningar, visualiseringar, enkla yogarörelser och hemuppgifter. Allt arbete tillsammans med mig grundar sig i ett personligt bemötande utifrån vad du som individ behöver och vill ha.

Vid varje tillfälle träffas vi 60 minuter. Samtalen kan även hållas på engelska eller danska. Du hittar mig i Hälsoverkstans behandlingsrum. Är du fundersam och undrar om vi passar för varandra så är du välkommen till ett kostnadsfritt introsamtal först. Det är av stor betydelse för mig att det känns rätt för dig. Skicka mig ett mejl på stresshanteringen@gmail.com, eller slå mig en signal på 0739 – 98 97 93. Varmt välkommen att boka en tid!

Investera i dig själv och få ut det bästa i ditt liv!

Vi erbjuder även: Träning →, Behandling →, Produkter → & Kost →