Introduktion

Vill du ha hjälp att hitta, bli och må ditt bästa jag? Behöver du hjälp att hitta och ställa in din Inre kompass? Har du kanske fastnat i gamla (tanke?)mönster som håller dig tillbaka i din personliga utveckling? Känner du att du sitter fast i livets ekorrhjul?

Livscoach

Är svaret Ja på någon av frågorna, eller kanske på flera? Då kan det vara dags att ta hjälp av vår livscoach som du kan använda som bollplank, som utmanar dig och som stöttar och peppar dig i din personliga utveckling! Vilka aspekter du behöver coachas i bestämmer du! Valet är fritt och ditt! Livscoaching ger dig det du behöver för att förändra din livskvalitet till det bättre och få balans i din tillvaro. Med coaching som metod ska du kunna ta ansvar för ditt liv, sätta personliga mål och se möjligheter i livet.

Camilla

Att bli coachad är en upplevelse! Det kan hända otroligt mycket på kort tid, nya mål, utmaningar och vägar att upptäcka. Jag är certifierad Coach och livsdesigner med CLH-certifiering, och hjälper dig vare sig det rör sig om dina inre processer eller att ta fram konkreta handlingsplaner för din personliga utveckling. Jag lyssnar, stöttar och utmanar dig och ställer de frågor som driver dig framåt mot dina lösningar. Jag har full tillit till din förmåga och dessutom en stark tro på att du bär på dina egna unika svar och sanningar. Min avsikt är att du ska känna dig helt trygg i vårt möte och du ska kunna våga prata med mig om det som du kanske inte pratar med någon annan om. Så när jag coachar dig har jag naturligtvis tystnadsplikt! Coachingsamtalen är platsoberoende eftersom jag företrädesvis coachar via Skype.

Investera i dig själv och få ut det bästa i ditt liv!

Skaffa en Livscoach!

 

Vi erbjuder även: Träning →, Behandling →, Produkter → & Kost →