Introduktion

Hälsoverkstan är ett gym som erbjuder dig som kvinna en effektiv, snabb och omväxlande träning i härlig och personlig miljö. I en avkopplande och tillåtande atmosfär, med kunniga och engagerade instruktörer, hjälper vi dig att jobba dig fram till din bästa form. Vår styrka är expressträning där du kan genomföra en fullgod träning för hela kroppen på 45 minuter.
Vi börjar med att göra en hälsoutvärdering och lägger sedan upp ett individuellt program utifrån dina förutsättningar och önskemål. Varannan månad har du möjlighet att följa upp och se att du når resultat med din träning. Numera finns även möjligheten att komma in och träna på obemannade tider, alla dagar i veckan klockan 05:00 till 21:30.

Våra program

Vår träning bygger på individuellt anpassade träningsprogram men vi ser också nyttan med kompletterande klasser i t.ex. yoga och seniorpass där vi fokuserar extra på smidighet och balans. Våra bonuspass är baserade på tillgång till ledare och efterfrågan och kan därför skilja från termin till termin. Utöver detta så finns det alltid kurser inom träning samt Kost & Livsstil att gå.

Vår personal

Vi på Hälsoverkstan har alltid personal på plats som du kan fråga så att du kan känna dig trygg och säker när du tränar. Boka en gratis provträning med en instruktör så kommer du att känna hur lätt det är att trivas hos oss på Hälsoverkstan! Vi har utbildad personal inom FaR och tar emot fysisk aktivitet på recept. Vi jobbar utifrån ett friskvårdsperspektiv och känner vi att du behöver annan hjälp så har vi samarbetspartner både inom och utom husets väggar som vi kan rekommendera.

Yinyoga

Nu startar vi vår Yinyoga i studion! Vi börjar tisdagen den 16 januari och har en klass en gång i veckan fram till och med den 13 februari. Kursen kostar 900 kronor och du kan anmäla dig och betala direkt till vår instruktör Karin på 070- 4681548 eller i receptionen. Tag gärna med dig din väninna, mamma eller dotter (minst 16 år). Yin passar bra för även för dig som är ovan vid yoga eller är äldre eftersom det innebär ett lugnt tempo och vår fina instruktör guidar oss så att vi hittar rätt i de olika positionerna.

Vi erbjuder även: Behandling →, Coaching →, Produkter → & Kost →