Introduktion

Hälsoverkstan är ett gym som erbjuder dig som kvinna en effektiv, snabb och omväxlande träning i härlig och personlig miljö. I en avkopplande och tillåtande atmosfär, med kunniga och engagerade instruktörer, hjälper vi dig att jobba dig fram till din bästa form. Vår styrka är expressträning där du kan genomföra en fullgod träning för hela kroppen på 45 minuter.
Vi börjar med att göra en hälsoutvärdering och lägger sedan upp ett individuellt program utifrån dina förutsättningar och önskemål. Varannan månad har du möjlighet att följa upp och se att du når resultat med din träning. Numera finns även möjligheten att komma in och träna på obemannade tider, alla dagar i veckan klockan 05:00 till 21:30.

Våra program

Vår träning bygger på individuellt anpassade träningsprogram men vi ser också nyttan med kompletterande klasser i t.ex. yoga och seniorpass där vi fokuserar extra på smidighet och balans. Våra bonuspass är baserade på tillgång till ledare och efterfrågan och kan därför skilja från termin till termin. Latin Power Dance! Träff i studion den 21/9 klockan 18.00 för ett provpass och information om fortsatt upplägg under hösten. Några platser kvar – hör av dig till studion för att boka in dig på höstens roligaste träningspass! Just nu söker vi efter dig som vill jobba med yogaklasser i studion. Du ska vara utbildad inom hatha och yin. Ta kontakt med receptionen för mer information.

Vår personal

Vi på Hälsoverkstan har alltid personal på plats som du kan fråga så att du kan känna dig trygg och säker när du tränar. Boka en gratis provträning med instruktör så kommer du att känna hur lätt det är att trivas hos oss på Hälsoverkstan! Vi har utbildad personal inom FAR och tar emot fysisk aktivitet på recept. Vi jobbar utifrån ett friskvårdsperspektiv och känner vi att du behöver annan hjälp så har vi samarbetspartner både inom och utom husets väggar som vi kan rekommendera.

Seniorträning

Vi kommer att erbjuda seniorträning till hösten igen. Då erbjuder vi ett speciellt träningspass anpassat för kvinnans seniora kropp. Seniorträningen bygger på forskning kring åldersrelaterad förlust av muskelstyrka, dess faser och framförallt vad man kan göra för att motverka detta. Fokus ligger på styrka och balans. Seniorpasset är gratis och ingår i medlemskapet. Är du ännu inte medlem så kan du vara med mot en avgift på 100 kronor per gång. Begränsat antal platser och anmälan sker i studion.

Vi erbjuder även: Behandling →, Coaching →, Produkter → & Kost →