Välj att friskvårda dig själv, så slipper du sjukvårdas av någon annan!

Det är så mycket vi kan påverka själva, varför göra det svårt när vi kan göra det lätt! Det finns en fantastisk styrka inom var och en och vi vill hjälpa till att ta fram den antingen det gäller fysisk eller mental styrka! Alla skall kunna må sitt bästa jag!

 

Siv

”Jag tränar inte för att bli yngre – jag tränar för att bli äldre!” Jag är utbildad korrektiv funktionell tränare, hälsocoach, certifierad Senior Fitness Trainer och FAR-instruktör (Fysisk Aktivitet på Recept) Träning och kost är en fantastisk kombination för att få och ha ett hälsosamt och friskt liv och jag vet att vi kan själva påverka mer än vi tror! Jag vill se till att just du oavsett var i livet du befinner dig skall hitta din styrka och ditt välmående!

Själv har jag gått igenom en cancerbehandling (2016) och vet hur viktigt det är att stärka upp kroppen och se till att förbereda den för påfrestningar vi kanske inte hade räknat med! Jag vet hur viktigt det är att träna genom hela behandlingen. Ta kontakt med mig om du har frågor kring träning, kost och kosttillskott för att hjälpa kroppen att hjälpa sig själv att vara så stark den kan! Jag vet vad jag pratar om!

Camilla

”Positivist, javisst!” Jag är dessutom utbildad korrektiv och funktionell tränare, certifierad Senior fitness trainer (Acivage) FAR-instruktör och certifierad Coach och livsdesigner med CLH-certifiering. Mitt livs mission är att få hjälpa andra hitta sina unika styrkor och må sitt allra bästa jag. Jag har en stark tro om att för att leva vårt liv fullt ut, behöver vi ha balans på alla plan i livspusslet. Livet är dessutom alldeles för kort för att inte må bra! Så låt mig möta dig och se vad jag kan göra för att hjälpa dig hitta balans i livet och bli och må ditt allra bästa jag. Jag kan visa dig verktygen och så har du möjligheten att använda dem på bästa sätt!